Korinth Kulturdage 17. - 19. juni 2016

Tid: Kl. 09.00 - 16.00
Sted: Korinth Savværk

Så er det nu der skal ryddes op i skattene på loftet og i kælderen. Søndag fra kl. 9.00 arrangeres der stort loppemarked på pladsen ved Korinth Savværk på Kaj Lykkesvej. Alle er velkomne til at stille en bod op - meld gerne til, så vi har overblik over hvor mange pladser der er brug for.  Stadeholdere kan her sælge deres egne brugte ejendele, enten fra bilens bagagerum, trailer, bord eller en presenning på asfalten. Alle har et privat overskudslager på loftet, i pulterkammeret, kælderen eller skuffer og skabe. Her har du mulighed for på en hyggelig måde at få tømt og solgt noget af det du har i overskud.

Det udendørs bagagerumsmarked arrangeres på pladsen ved PA Savværk, Kaj Lykkesvej 13 i Korinth, søndag den 19. juni. Der vil være åbent for stadeholdere/kræmmere fra kl. 7 – 16, og for publikum fra kl. 9 – 16.

Prisen for en stadeplads (ca. 3 x 3 meter) er på 100 kr. pr. plads. (Det er tilladt at købe flere pladser, og de bliver selvfølgelig ved siden af hinanden). Prisen er kun for stadeplads – der er IKKE borde, stole eller andet med i prisen.

Din reservation er først gældende når beløbet er modtaget – enten på reg. nr. 0905 konto nr. 9 61 41 92 eller på mobile Pay 29 82 24 62 – begge dele til Finn Kyhn. Noter din e-mail adresse under besked – så får du en bekræftelse hurtigst muligt.

Hent programmet som pdf. 

Fredag

Lørdag

Søndag

 

Korinth Kulturdage på Facebook


Køb lækkert mad på festpladsen ved stationen.